WHATSAPP
CHIAMACI

Reşat ARPACI

După ce a efectuat mai mult de 5.000 de transplanturi de păr de peste 13 ani, Dr. M. Resat Arpaci, fondatorul și șef al Clinicii Prime Hair Transplant din Turcia, este unul dintre cei mai calificați, cu experiență și priceperea mâinilor pe care pacienții se pot încredința în chirurgia de restaurare a părului.

Dr. Arpaci a absolvit Facultatea de Medicină a Universității Izmir Dokuz Eylul în 2000 și a început practicarea medicinei în Sakarya, Turcia, în calitate de medic de urgență. La începutul carierei sale, el a dezvoltat un interes în medicina estetică și și-a concentrat eforturile în acest domeniu, concentrându-se treptat doar pe transplantul de păr. A început să urmeze cursuri de restaurare a părului de la experți de vârf din mai multe clinici de medicină prestigioase și și-a concentrat eforturile în acest domeniu, concentrându-se treptat doar pe transplantul de păr.

A început să primească cursuri de restaurare a părului de la experți de vârf din mai multe clinici de prestigiu din Turcia și din străinătate. La finalizarea formării sale profesionale, el a primit certificatul de transplant de păr Micrograft de la Societatea Internațională de Chirurgie pentru Restaurarea Părului (ISHRS) din Berlin, permițându-i să practice transplantul de păr cu tehnica FUT încă din 2002. În același an, și-a asigurat, de asemenea, certificatul de transfuzie sintetică a biofibrelor prin intermediul Institutului de transplant de păr din Milano și și-a stabilit practica de restaurare a părului în zona Kusadasi și Izmir din Turcia de Vest. Între 2004 și 2005 a absolvit formarea profesională și a obținut licența de estetică medicală oferită de Centrul de formare în domeniul esteticii Flavius ​​și eliberată de Ministerul Sănătății din Turcia. În 2006, Dr. Arpaci a avut ocazia să se antreneze împreună cu Dr. Bessam Farjo, unul dintre cei mai importanți chirurgi de restaurare a părului din lume, când a început să utilizeze și să perfecționeze tehnica FUE și a încetat să mai folosească FUT. În 2007, el a inventat și brevetat o tehnică unică FUE micromotor care permite chirurgilor de restaurare a părului să lucreze cu numărul maxim de grefele de păr necesare pentru transplantul de păr.

Dr. Arpaci a fost, de asemenea, fondatorul, șeful și instructorul șef al Școlii de Frumusețe și Estetică, sponsorizată de Ministerul Educației din Turcia, unde a pregătit mai mulți medici, asistenți medicali și esteticieni în domeniul transplantului de păr și al esteticii medicale în perioada 2008-2011 în Izmir.

 

Experiență profesională

2015-Prezent Fondator Șef Prime Hair Transplant Clinic Istanbul, Turcia
2013-2015 Șef Centrul de Transplant de Par și Sănătatea Părului, Spitalul Liv Ulus, Istanbul, Turkey
2006-2015 Vice Președinte Estetistanbul Medical Group Transplant de Păr și Centru de Frumusețe Izmir and Istanbul, Turcia
2012-2013 Șef Acibadem Centrul de Transplant de Par și Sănătatea Părului Atasehir, Istanbul, Turkey
2010-2012 Șef Estethica Centrul de Transplant de Par și Sănătatea Părului Atasehir, Istanbul, Turkey
2008-2011 Fondator Șef Școala de Frumusețe și Estetică Izmir, Turkey

 

Calificări academice și profesionale

Medic Specialist Ocupațional 2013 Kalite Akademi Istanbul, Turkey
Certificat Acupunctură 2009 Universitatea Yeditepe Facultatea de Medicină Istanbul, Turkey
Licență Estetica Medicală 2005 Ministerul Sănătății Turc Ankara, Turkey
Certificat Botox & Dermal Filler 2005 Essi Akademi Izmir, Turk
Certificat Mezoterapie 2005 Meso-Clinic Istanbul, Turkey
Certificat Estetică Medicală 2004 Centrul de Educație Estetică Flavius Ankara, Turkey
Certificat Epilare Laser 2004 Asociația de Estetică Medicală Istanbul, Turkey
Certificat Transplant de Păr Biofibre Syntetic 2002 Milano Hair Transplantation Institute Milano, Italy
Certificat Transplant de Păr Micrograft 2001 ISHRS Berlin, Germany
Doctor în Medicină 2000 Universitatea Dokuz Eylul Facultatea de Medicină Izmir, Turkey